Met Cervix Beton

De modernste methodieken zorgen voor passende oplossingen in de agrarische en utiliteitsbouw

Cervix Beton B.V. is sinds 2004 als geheel zelfstandige onderneming actief in de prefab betonindustrie. In onze eigen fabriek worden allerlei prefab betonelementen geproduceerd, van prefab cascowanden tot kolommen, van galerijplaten tot betontrappen, Indien gewenst, kunnen wij het complete betoncasco voor u verzorgen, vanaf engineering t/m montage, met alle facetten die daarbij horen.

Onze producten worden toegepast in de utiliteitsbouw, in de agrarische sector en in de particuliere bouwsector. De elementen worden in onze eigen fabriek te Ede geproduceerd en worden door onze vaste transporteur getransporteerd. De productie vindt plaats volgens de modernste methodieken, zoals het toepassen van zelf-verdichtende beton met een zeer hoge betonkwaliteit; C53/65. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken graag met u mee tijdens het ontwikkelen en ontwerpen van uw ideeën.

Duurzaamheid

Duurzaamheid en energiebesparing spelen een steeds grotere rol in onze economie en maatschappij. Cervix Beton streeft er voortdurend naar om hier een bijdrage in te leveren. Daarom zijn wij ISO14001 gecertificeerd. Het ISO14001 certificaat is een internationale norm die eisen stelt aan het milieumanagementsysteem. Ons milieumanagementsysteem zorgt ervoor dat al onze betonelementen op een zo milieuvriendelijke mogelijke manier worden geproduceerd. 

Mede dankzij ons ISO 14001 certificaat zijn onze producten uitermate geschikt om gebruikt te worden in BREEAM projecten. BREEAM is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen.